24 жовтня керівник ГО "Ювілейний Рік" Дмитро Виноградов взяв участь у тренінгу на тему: "Забезпечення дотримання прав людини під час роботи поліцейських із людьми, які вживають ін'єкційні наркотики".

БО "БТ "Мережа" у партнерстві з Донецьким юридичним інститутом МВС України провели 5 тренінгів для патрульних поліцейських, які проходять курси підвищення кваліфікації. Це лише частина із запланованого курсу, в якому вже взяли участь 125 осіб. До кінця 2018 року планується, що навчання пройдуть ще близько 300 поліцейських із Кривого Рогу, Кропивницького та Черкас.Тема тренінгів - Забезпечення дотримання прав людини при роботі поліцейських з особами, які вживають ін'єкційні наркотики.Діяльність відбувається в рамках реалізації проекту «Впровадження взаємодії поліції та організацій громадянського суспільства у сфері протидії розповсюдженню ВІЛ-інфекції СНІДу шляхом розробки механізмів переадресації людей, які вживають наркотики, до необхідних послуг та послуг».

Наша Громадська Організація "Ювілейний Рік" планує і надалі, як учасник проекту, активно включатися до процесів взаємодії поліції та громадських інститутів.

Опубліковано: 25.10.2018 | Переглядів: 827